میوه ها و سبزیهای تازه منبع مناسبی از تأمین ویتامینهای مختف، فیبر خوراکی، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها برای ژیم غذایی انسانها محسوب میشوند.
با این وجود عرضه نامناسب این فرآوردهها در خرده فروشیها و استفاده از آفت کشهای مختلف طی تولید این محصولات سبب شده است که تمایل مصرف کنندگان برای استفاده از این فرآوردههای ارزشمند غذایی با شک و تردید همراه باشد.
صفت فیزیواوژی پس از برداشت میوهها و سبزیها را میتوان در یک کلمه پویا (Dynamic) خلاصه کرد، که دائم در حال تغییر است، تا با ایجاد تغییراتی در بازار رسانی فرآوردهها رضایت مصرف کننده را بدست آورد. مصرف کنندگانی که امروزه کاملا از
۱- رژیمهای سلامت (healthly diet)
۲- بازماندههای آفت کشها (Pesticide vesidnes)
۳- آلودگیهای ناشی از غذاها (Food-born Infections)
آگاه هستند و همواره به دنبال فرصتهایی هستند که تنوع بیشتری از فرآوردهها را انتخاب کنند تا رژیم غذایی سالم تری داشته باشند. در حال حاضر بازار فرآوردهها به تازگی (Freshness) و اطمینان (Convenience) اهمییت میدهد.