صفحه نخست » اخبار و رویدادها » روز جهانی آگاهی از تلفات و ضایعات مواد غذایی

۲۹ سپتامبر ۲۰۲۱، روز جهانی آگاهی از تلفات و ضایعات مواد غذایی برای دومین بار برگزار می‌شود. کاهش تلفات و ضایعات مواد غذایی به‌ویژه میوه و سبزی از اهمیت بسزایی برخوردار است زیرا به‌تحقق پیشرفت‌ها در سیستم‌های کشاورزی و مواد غذایی برای دستیابی به امنیت غذایی­، ایمنی غذا و بهبود کیفیت غذا کمک خواهد کرد. همچنین کاهش تلفات و ضایعات مواد غذایی به‌­میزان قابل‌­توجهی در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌‌‌­ای و همچنین فشار بر منابع زمین و آب کمک می‌‌کند.

اقدامات مشخصی برای بخش‌های دولتی (مقامات ملی یا محلی) و خصوصی (مشاغل، از جمله تولیدکنندگان)­ و همچنین افراد­ برای کاهش تلفات و ضایعات مواد غذایی و کمک به‌­بازسازی و ایجاد سیستم‌­های کشاورزی بهتر لازم می‌‌باشد. روسای سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO)  و برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) دیدگاه­‌‌های خود را در مورد مسائل و اقدامات مورد نیاز برای مهار این مشکل به اشتراک خواهند گذاشت. نمایندگان کمیسیون اروپا و ایتالیا نیز دیدگاه‌­ها و چشم‌انداز­های خود را در مورد مسائل و پیشرفت‌های صورت گرفته در رسیدگی به اتلاف مواد غذایی و ضایعات مواد غذایی به اشتراک خواهند گذاشت. همچنین در یک میزگرد، نوآوری‌های مرتبط با کاهش ضایعات مواد غذایی در سطح جهان به‌منظور تولید بهتر­، تغذیه بهتر­، محیط بهتر و زندگی بهتر مورد بحث قرار خواهد گرفت.

 

https://www.fao.org/platform-food-loss-waste/news/detail/en/c/1415582