صفحه نخست » برگزیده‌ها » پایان طرح پژوهشی تأثیر گوگرد بر کیفیت پسته

طرح پژوهشی مشترک با پژوهشکده پسته با عنوان:  اثر کاربرد گوگرد پالایشگاهی و معدنی بر انبارمانی و ویژگی‌های کمی و کیفی پسته تر به انجام رسید. مجری مسئول فاطمه ناظوری، سید حسین میردهقان و مریم افروشه و همکاران، الهه زمانی و عباس مهران

این پژوهش در سال ۱۳۹۸ به‌منظور بررسی اثر کاربرد گوگرد پالایشگاهی و معدنی بر ویژگی‌های کمی و کیفی پسته تر (احمدآقایی، فندقی و اکبری) طی زمان برداشت و انبارمانی (احمدآقایی) انجام گرفت. محلول‌پاشی در مناطق پسته‌کاری واقع در شرق شهرستان انار با اهداف ذیل انجام گردید:

  1. ارزیابی تاثیر گوگردپاشی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سه رقم پسته در زمان برداشت
  2. مطالعه کاربرد گوگردپاشی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پسته احمدآقایی در طی انبارمانی