به

توصیه‌های برای حفظ کیفیت پس از برداشت به

Adel A. Kader

گروه علوم گیاهی، دانشگاه کالیفرنیا، دیویس

شاخص‌های بلوغ

شاخص اولیه بلوغ تغییر رنگ پوست از سبز به زرد است. به را باید زمانی که کاملاً زرد و سفت برداشت کرد.

شاخص‌های کیفیت

  • اندازه، رنگ، عاری از نقص و پوسیدگی
  • باید با احتیاط حمل شود زیرا به راحتی کبود می‌شود
  • به‌دلیل گسی زیاد (داشتن تانن بالا) مصرف تازه‌خوری ندارد.

دما و رطوبت نسبی بهینه انبار

0  درجه سانتی‌گراد (32 درجه فارنهایت)؛ بالاترین نقطه انجماد= 2- درجه سانتی‌گراد (4/28 درجه فارنهایت). عمر انباری = 2-3 ماه

 رطوبت نسبی بهینه 95-90٪

نرخ تنفس

الگوی تنفسی فراز گرا

دما

℃0

℉32

10℃

℉50

20℃

℉68

ml CO2/kg·hr

2/5-3/2

1/14-2/10

21/2-39

دی‌اکسیدکربن تولید شده (ml/kg/hr) را در 440 ضرب کنید، تا تولید گرما برحسب Btu / ton / day به‌­دست آورید و یا در 122 ضرب کنید تا گرمای تولیدی برحسب کیلوکالری / تن/ روز را به‌­دست آورید.

 

نرخ تولید اتیلن

دما

℃0

℉32

10℃

℉50

20℃

℉68

µl C2H2kg·hr

1/6-3/2

9/6-4/7

9/31-11

پاسخ به اتیلن

تیمار اتیلن  (100ppm) به‌مدت 2 روز در دمای 21-18 درجه سانتی‌گراد (70-65 درجه فارنهایت) و رطوبت نسبی 95-90٪ برای تحریک رسیدن یکنواخت‌تر و سریع‌تر پس از خارج کردن از انبار سرد توصیه می‌شود

پاسخ به اتمسفر کنترل‌شده

اطلاعاتی منتشر نشده است.

ناهنجاری‌های فیزیکی و فیزیولوژیکی

اطلاعاتی منتشر نشده است.

ناهنجاری‌های پاتولوژیک

کپک آبی که توسط Penicillium expansum ایجاد می‌شود، شایع‌ترین بیماری پس از برداشت درخت به است. راهبردهای کنترل شامل: جابجایی با دقت برای به‌حداقل رساندن صدمات میکانیکی، خنک کردن سریع تا 0 درجه سانتی‌گراد (32 درجه فارنهایت) و حفظ دمای بهینه و رطوبت نسبی در طول نگهداری می‌باشد.