معرفی گروه
در سال 1397 با کسب مجوز از هیأت امنای دانشگاه ولی عصر(عج) فعالیت خود را شروع نمود تا با ارائه آموزشهای لازم، پژوهشهای مشخص و برگزاری کارگاههای مختلف ماموریت خود را در راستای عرضه فرآوردههای کشاورزی سالم به جامعه و دادن اطمینان لازم به مصرف کنندهها نقش خود را به انجام رساند. القای اطمینان کامل هنگام مصرف آب، میوه و سبزی و دیگر فرآوردههای کشاورزی و گسترش فرهنگ سلامت و پیشگیری از ناتوانیهای ناشی از کمبود مواد مغذی و رژیم غذایی نامناسب از اهداف و مأموریتهای این گروه پژوهشی است. ضایعات فرآوردههای کشاورزی و به ویژه میوه و سبزی در کشورهای در حال توسعه بسیار زیاد و در حدود 30 درصد برآورده شده است. با توجه به هزینههایی که در مسیر تولید این فرآوردههای غذایی ارزشمند میشود و استفاده از آب برای تولید فرآوردههای کشاورزی، هدر رفتن این بخش از مواد خوراکی کشاورزی به دلایل مختلف بسیار ناپسند و غیر قابل قبول است. در حالی که با رعایت بسیاری از موارد مختلف در مسیر تولید، زمان برداشت و طی جابجایی و انبارداری میوه و سبزی میتوان مقدار ضایعات را تا حد قابل توجهی کاهش داد. از این رو این گروه پژوهشی میکوشد تا با ارائه راهکارهای لازم و پر کردن خلاءهای موجود در زمینههای مختلف آموزشی، پژوهشی و کارگاهی نقش خود را به انجام رساند.