شاخصهای بلوغ
شاخص اولیه بلوغ تغییر رنگ پوست از سبز به زرد است. به را باید زمانی که کاملاً زرد و سفت برداشت کرد.
شاخصهای کیفیت
- اندازه، رنگ، عاری از نقص و پوسیدگی
- باید با احتیاط حمل شود زیرا به راحتی کبود میشود
- بهدلیل گسی زیاد (داشتن تانن بالا) مصرف تازهخوری ندارد.
دما و رطوبت نسبی بهینه انبار
0 درجه سانتیگراد (32 درجه فارنهایت)؛ بالاترین نقطه انجماد= 2- درجه سانتیگراد (4/28 درجه فارنهایت). عمر انباری = 2-3 ماه
رطوبت نسبی بهینه 95-90٪
نرخ تنفس
الگوی تنفسی فراز گرا
دما | ℃0 ℉32 | 10℃ ℉50 | 20℃ ℉68 |
ml CO2/kg·hr | 2/5-3/2 | 1/14-2/10 | 21/2-39 |
دیاکسیدکربن تولید شده (ml/kg/hr) را در 440 ضرب کنید، تا تولید گرما برحسب Btu / ton / day بهدست آورید و یا در 122 ضرب کنید تا گرمای تولیدی برحسب کیلوکالری / تن/ روز را بهدست آورید.
نرخ تولید اتیلن
دما | ℃0 ℉32 | 10℃ ℉50 | 20℃ ℉68 |
µl C2H2kg·hr | 1/6-3/2 | 9/6-4/7 | 9/31-11 |
پاسخ به اتیلن
تیمار اتیلن (100ppm) بهمدت 2 روز در دمای 21-18 درجه سانتیگراد (70-65 درجه فارنهایت) و رطوبت نسبی 95-90٪ برای تحریک رسیدن یکنواختتر و سریعتر پس از خارج کردن از انبار سرد توصیه میشود
پاسخ به اتمسفر کنترلشده
اطلاعاتی منتشر نشده است.
ناهنجاریهای فیزیکی و فیزیولوژیکی
اطلاعاتی منتشر نشده است.
ناهنجاریهای پاتولوژیک
کپک آبی که توسط Penicillium expansum ایجاد میشود، شایعترین بیماری پس از برداشت درخت به است. راهبردهای کنترل شامل: جابجایی با دقت برای بهحداقل رساندن صدمات میکانیکی، خنک کردن سریع تا 0 درجه سانتیگراد (32 درجه فارنهایت) و حفظ دمای بهینه و رطوبت نسبی در طول نگهداری میباشد.